Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) la i dag frem tall som viser en oppgang i boligprisene på hele 4,3 prosent fra desember til januar. Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) la i dag frem tall som viser en oppgang i boligprisene på hele 4,3 prosent fra desember til januar. Dette er mye, men nå har januar de siste årene tradisjonelt vært en sterk måned i boligmarkedet.Ifølge NEF og EFF er eneboligene vinnerne i januar, med en prisvekst på hele åtte prosent. Delte boliger og leiligheter steg hhv. 6,1 og 2,7 prosent.Salgene gikk også raskt unna. Omsetningshastigheten var i snitt på 38 dager, mot 47 dager i samme måned i fjor. I Stavanger gikk det raskest, kun 18 dager i snitt tok det å selge en bolig.NEF og EFFs konklusjoner er basert på 2.720 solgte eiendommer i måneden som gikk.