Billigere Røkke-villa

Investor Ingvar Brudeli må senke prisen på villaen som i sin tid tilhørte Kjell Inge Røkkes eks-kone.

Personlig økonomi

Finansavisen forteller at strandvillaen, som investor Ingvar Brudeli i fjor kjøpte av Kjell Inge Røkkes eks-kone Kari Monsen Røkke, må selges rimeligere. Prisen er redusert fra 18 til 13,9 millioner etter at selger har delt eiendommen i tre mindre deler.- Vi har søkt kommunen om å dele eiendommen i tre, og selger huset med forutsetning om at det går i orden. Da har vi tre objekter å selge, og derfor regner vi med å tjene penger på prosjektet, selv om prisen for huset er redusert til 14 millioner, sier Brudeli ifølge avisen.Investoren betalte 18 millioner for strandvillaen, som da den ble overtatt kom med 5,3 mål tomt og egen strandlinje.

Nyheter
Næringseiendom