Hete sydenturer

Sydenturer skuffes unna. Her er stedene med minst plasser igjen.

Personlig økonomi

Star Tour skuffer unna sommerens sydenreiser. I kommende sesong er fem av ti reiser nå solgt, heter det i en pressemelding. Det tilsvarer 15 prosent flere reiser enn på samme tid i fjor. Star Tour skuffer unna sommerens sydenreiser. I kommende sesong er fem av ti reiser nå solgt, heter det i en pressemelding. Det tilsvarer 15 prosent flere reiser enn på samme tid i fjor. Av hovedårsaker peker arrangøren på den lave renten, det dårlige været i fjor sommer. Siste dagers snøfall har også bidratt.De gamle klassikerne holder seg oppe i popularitet, men Egypt og spesielt Hurghada er på opptur. De mest solgte reisemålene er Kreta, Kypros, Tyrkia, Mallorca og Rhodos. Av storbyene sniker Roma seg inn på en 9. plass.Det er ifølge meldingen minst plasser igjen til Sardinia, Samos, Kreta, Portugal og Egypt.

Nyheter
Kultur