Miss Gadget

Linn Mari Schreuder elsker duppedingser. Det skal hun tjene penger på.

Personlig økonomi

Gadgetsgale gutter og jenter får nå muligheten til å kjøpe produkter på en norsk nettside. Stavangerbutikken Miss Gadget har lansert www.missgadget.no, et konsept som eies og drives av Linn Mari Schreuder. Hun hevder å være den eneste kvinnen som eier gadgetsbutikk i Europa. Gadgetsgale gutter og jenter får nå muligheten til å kjøpe produkter på en norsk nettside. Stavangerbutikken Miss Gadget har lansert www.missgadget.no, et konsept som eies og drives av Linn Mari Schreuder. Hun hevder å være den eneste kvinnen som eier gadgetsbutikk i Europa. - I utlandet tar folk helt av på gadgets. Her i Norge er markedet litt tregere, men det er på vei opp. Alle gutter liker gadgets. Men jeg tror jenter og gutter liker mye av de samme tingene. Derfor heter butikken Miss Gadget, for å lokke jentene også til butikken, sier Schreuder.Butikken tilbyr alt fra akvarier med forhistorisk fisk til biler som svever av seg selv - Kundene får store fordeler av en norsk nettbutikk i forhold til en utenlandsk. For det første er en norsk nettside mye tryggere. Jeg kan garantere originale gadgets, og kundene får varen mye fortere. Dessuten slipper de toll, sier Schreuder.

Nyheter
Næringsliv