Vi skriver 2. juni, og sommeren lar vente på seg. Legg til at både skatte- og feriepenger snart er på vei, og resultatet er rekordsalg i charterbransjen. Vi skriver 2. juni, og sommeren lar vente på seg. Legg til at både skatte- og feriepenger snart er på vei, og resultatet er rekordsalg i charterbransjen. - Ettersom dagene går og sommeren ikke kommer, så øker trykket på telefon og nett. Bare de siste tre dagene har vi solgt mer enn 1.300 reiser per dag - eller en reise i minuttet. Og fortsetter trykket, vil prisene stige, sier salgssjef Tonje Fossum i Star Tour ifølge en pressemelding.I juli har operatøren solgt åtte av ti reiser solgt, og salget har helt siden nyttår ligget konstant oppunder 20 prosent over salget i fjor.Blant årets trender trekker Star Tour frem at hver fjerde reise bestilles på nettet. Ni av ti cruisereiser er solgt før sommeren og salget av reiser til ikke-euroland som Bulgaria, Tyrkia, Kroatia og Romania øker. Hellas og Spania velges bort grunnet et jevnt over høyere prisnivå.