Dagens reisetips

- Jeg anbefaler ingen å reise med bare ett kort, sier Hilde Fredheim Høgberg.

Personlig økonomi

Sommerferien står for døren, og plastkortene er naturligvis med. Hilde Fredheim Høgberg, informasjonsansvarlig i SEB Kort, mener ifølge Adresseavisen du ikke bør satse alt på ett kort. Sommerferien står for døren, og plastkortene er naturligvis med. Hilde Fredheim Høgberg, informasjonsansvarlig i SEB Kort, mener ifølge Adresseavisen du ikke bør satse alt på ett kort. - Jeg anbefaler ingen å reise med bare ett kort. Det kan være områder hvor du ikke får brukt det kortet, om det så er et vanlig Visa-kort. Reis alltid med minst to kort, eller sørg i alle fall for at du har flere muligheter til å betale for deg, sier hun.Fredheim Høgberg mener ifølge avisen et vanlig bankkort og et kredittkort er den beste kombinasjonen.- Kredittkortet er best å bruke når du handler, fordi det ikke er gebyrbelagt. Et vanlig VISA-kort er best når du tar ut penger i en minibank, sier hun.Men kort hjelper deg ikke overalt. Til drosjen eller den lokale, restauranten er det sedler som gjelder.

Nyheter
Kultur