Vi har tidligere i vår her på HegnarOnline omtaltGeorg Solberg AS i Sandefjord har til salgs i Røssesundet på Tjøme. I går kom to nye eiendommer ut på markedet i det samme sundet. ligger i Brøtsøveien, og megler Jørgen Erland Pettersson har satt en prisantydning på 14 millioner kroner. ligger på en Dragholmen, og megler og advokat Camilla Sem i Advokatene Sem og Johnsen har her en prisantydning på ti millioner kroner.Dermed er fire store eiendommer til salgs i Røssesundet på samme tid, med samlet prisantydning på 54 millioner kroner. Tilfeldig at så mange selger her på én gang?- Ja, jeg tror det. Det pågår for tiden et generasjonsskifte her, det har vart i 2-3 år og vil vare i 2-3 år til. Ellers har det nok litt med timing å gjøre, markedet er veldig bra i år og bedre enn i fjor, sier Pettersson til HegnarOnline.Eiendommen Pettersson skal selge er ifølge prospektet en sjelden strandperle med svaberg, brygge og sandstrand. Den ligger vestvendt, og har sol hele dagen. Ellers kan kjøper boltre seg over 120 kvadratmeter boareal omgitt av to mål tomt. Altså er det mye som kan friste. - Flere interessenter har meldt seg, og det er satt opp flere private visninger, både i helgen og til neste uke, fortsetter Pettersson om eiendommen på to mål.Eiendommen på Dragholmen ligger et lite stykke nord for Seahorse Marina, og kan ifølge prospektet by på orkesterplass til båttrafikk. Samtidig er den usjenert ved at den grenser til sjøen på tre sider av holmen. Bruttoarealet er 115 kvadratmeter, som er omgitt av 2,5 mål tomt.Solen skinner også her fra tidlig morgen til sent på kveld, og på østsiden er det havn og bryggeanlegg med fastbrygge og flytebrygge.