De hevder å ha bygget 130 leiligheter i Brasil siden oppstarten i 2000, og nå har Thomas Belseth, Benjamin Murad og Tom Hagbru ifølge Finansavisen kjøpt fire store tomteområder rundt byen Natal.For i alt nærmere 1.080 mål - og flere hundre meter strandlinje - har de punget ut med i alt ca. 9,7 millioner kroner.Med på laget er den overivrige investoren Øyvind Haugen, skriver avisen.- Vi kunne ha doblet pengene våre hvis vi hadde snudd oss rundt for å selge nå. Det er jeg helt sikker på. Vi har tross alt betalt bare ni kroner kvadratmeteren for tomtene. Det er halvparten av hva en krone-is koster, sier han.Nå forsøkes det ifølge avisen å finansiere opp et selskap med startkapital på 25 millioner. Planen er å bygge 1.850 leiligheter over totalt 300.000 kvadratmeter. Både kostnader og gevinst budsjetteres til 800 millioner kroner.