RCCL-skipet Enchantment of the Seas er delt i to, heter det i en pressemelding. En ny midtseksjon på 22,5 meter skal settes inn, og skipet blir videre oppgradert med både to utkikksbroer, verdens første strikkhopptrampoliner til sjøs, nye spisesteder og handikapvennlige løsninger.- Vi ønsker å tilby innovative og uventede aktiviteter for våre gjester. Samtidig ville vi åpne flere spisesteder ombord, blant annet en biffrestaurant med egne spesialiteter, samt en kaffe- og isbar, sier Anna-Maija Isachsen, leder for RCCL i Norden og Baltikum.Dessuten utvides hovedrestauranten for å betjene de 151 nye lugarene. Utkikksbroene vil komme på hver side av dekk 10. Støttet av store buer skal de gå over dekket under - og ut over havet. Glassfasader vil gi utsikt, både innover land, utover skipet, og ned i sjøen. Underlaget har store vinduer som gir fri sikt rett ned.