De farligste boligkjøpene

Her er de boligene som synker først hvis boligprisene begynner å falle. Og her gjør du de sikreste boligkjøpene.

Personlig økonomi

Dyre og nye leiligheter og boliger i utkantstrøk vil synke først hvis boligprisene begynner å falle, mener boligekspertene i følge Dagbladet. Likeså er leiligheter i første etasje, nær trafikkert vei, utsatt.Adm. dir. i OPAK, Hans Jacob Hansen tror nå at vi vil få se en utflating eller et fall i boligprisene, og at det er nybygg i det øvre prissjiktet som er mest utsatt.Han sier til avisen at det som holder seg best er sentrumsnære leiligheter, eller leiligheter nær universiteter og høyskoler.I Oslo trekkes Bjølsen/Sandaker, Torshov/Sagene og Frogner frem som de sikreste områdene og der prisene vil holde seg best.

Nyheter
Næringseiendom