En billig storbytur?

Fortsatt muligheter for deg som er sugen på storbytur denne sommeren.

Personlig økonomi

For deg som har lyst til en rimelig storbytur i Europa i sommer, er det fortsatt muligheter, melder restplass.no. Det vil si at du kan komme deg til byer som Nice, Roma og Barcelona fra priser rundt 2.000 kroner, men det minnes om at det er begrenset antall plasser tilgjengelig, spesielt i helgene. For deg som har lyst til en rimelig storbytur i Europa i sommer, er det fortsatt muligheter, melder restplass.no. Det vil si at du kan komme deg til byer som Nice, Roma og Barcelona fra priser rundt 2.000 kroner, men det minnes om at det er begrenset antall plasser tilgjengelig, spesielt i helgene. Amsterdam og Paris er også med i nettreisebyråets sommersalg, og her begynner prisene på hhv. 1.368 og 1.513 kroner.Prisene gjelder i laveste bookingklasse fra Oslo, med tillegg fra byene Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Reiseperioden er til og med 31. august, salgsperioden til og med 31. juli.

Nyheter
Kultur