Hete bryggeleiligheter

- Vi skjønte ikke helt hva som traff oss, sier Svein Ellingsen, som lukter soleklar rekord.

Personlig økonomi

Bryggeleiligheter er i skuddet også i Skien. Her ble inntil halvparten av prosjektet Bryggeparken revet vekk på to timer, skriver Finansavisen. 33 av de 52 leilighetene ble solgt første dag. Bryggeleiligheter er i skuddet også i Skien. Her ble inntil halvparten av prosjektet Bryggeparken revet vekk på to timer, skriver Finansavisen. 33 av de 52 leilighetene ble solgt første dag. - Vi begynte å ane tegningen på formiddagen, da megleren meldte om formidabel etterspørsel etter prospekter. Men likevel skjønte vi ikke helt hva som traff oss. Salget gikk langt over forventning - det gikk jo unna på et blunk, sier eiendomsansvarlig Svein Ellingsen i Dynam, som deler prosjektet med Veidekke.Byggingen starter til høsten. Kostnadsramme er ifølge avisen satt til 140 millioner, med forventet ferdigstillelse våren 2007.De solgte leilighetene er på 68-111 kvadratmeter, med en snittpris på 28.000 kroner per meter. Toppleiligheten på 220 kvadratmeter har prisantydning 7,5 millioner, som i så fall blir Grenland-rekord med god margin.

Nyheter
Næringsliv