Billige flybilletter

Aggressivt nettreisebyrå lokker med flybilletter til nettopris. - Kunden er ikke dum, sier Leif Lundin.

Publisert 25. aug. 2005 kl. 11.26
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 05.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 222 ord

Et nytt nettreisebyrå entrer det norske markedet. Det er svenske Travelpartner som nå åpner kontor i Norge, går det frem av en pressemelding. Travelpartner omsetter i Sverige for en kvart milliard svenske kroner. Et nytt nettreisebyrå entrer det norske markedet. Det er svenske Travelpartner som nå åpner kontor i Norge, går det frem av en pressemelding. Travelpartner omsetter i Sverige for en kvart milliard svenske kroner. - Våre marginer er allerede blant de laveste i bransjen. Nå tar vi ett skritt videre; den første måneden i Norge selger vi alle flybilletter til innkjøpspris, sier adm. dir. Leif Lundin.Salget starter i dag, og tilbudet gjelder for alle flyselskaper på nettsiden, vel 400 i tallet, med bl.a. SAS Braathens, British Airways, KLM og Air France.- Med risiko for å få hele reisebransjen på nakken, vil jeg påstå at ni av ti betaler for mye når de reiser.- Kunden er ikke dum. Hvorfor skal man gå til tradisjonelle reisebyråer, som pga. dyre lokaler og høye salgskostnader må ta overpris på sine billetter? sier Lundin.Blant dagens beste priser finner vi Paris t/r med Norwegian for 878 kroner, med avreise fra Oslo tirsdag om knapt to uker og retur to dager senere. Reisetiden er ukurant, men billig er det uansett. Pluss på 59 kroner for levering er per post.Samme billett koster 914 kroner hos direkte hos Norwegian.