40 prosent raskere bredbånd

NextGenTel tilbyr nye bredbåndsprodukter med over 40 prosent hastighetsøkning.

NextGenTel øker bredbåndshastighetene i både bedrifts- og privatmarkedet, samtidig som produktspekteret forenkles og tilpasses massemarkedets behov for enklere valg. NextGenTel øker bredbåndshastighetene i både bedrifts- og privatmarkedet, samtidig som produktspekteret forenkles og tilpasses massemarkedets behov for enklere valg. - NextGenTel øker båndbreddene for tiende gang uten tilsvarende økning i prisen, og forbedrer dermed forspranget som den nasjonale bredbåndsaktøren som gir mest bredbånd for pengene i Norge, sier adm. direktør Olav Stokke i NextGenTel.For de mest vanlige abonnementene i privatmarkedet økes hastighetene med 40-50 prosent inn til brukeren, og hastigheten for det rimeligste abonnementet er nå satt til opptil 1,5 Mb/s til en månedlig pris på 270 kroner.