70 nye Kiwi-butikker

Kiwi satser stort i Midt- og Nord-Norge. 70 butikker skal dra 1,5 milliarder kroner.

Kiwi-ledelsen har store planer for Midt- og Nord-Norge. De to regionsjefene, hhv. Ole Jørgen Kjellberg og Stein-Atle Falck, har ifølge toppsjef Per Erik Burud fått beskjed om skaffe et marked og minst 1,5 milliarder kroner i kassen. Kiwi-ledelsen har store planer for Midt- og Nord-Norge. De to regionsjefene, hhv. Ole Jørgen Kjellberg og Stein-Atle Falck, har ifølge toppsjef Per Erik Burud fått beskjed om skaffe et marked og minst 1,5 milliarder kroner i kassen. Målet er ifølge avisen å runde milliarden i løpet av 2008. Det skal skje ved hjelp av en portefølje på 50-70 butikker, med en omsetning på minst 30 millioner kroner per butikk. Satsningen skal intensiveres i 2007.Kiwi har i dag 378 butikker i Norge, og ingen dagligvarekjeder vokser raskere ifølge ACNielsen.Nylig kapret Kiwi og NorgesGruppen Holmen-familien i Stjørdal fra Ica-kjeden, skriver avisen.