Dette får du i julegave

Elkjøp røper hva som blir å finne i de harde pakkene under juletreet.

Det er en måned igjen til julaften, og Elkjøp kan allerede røpe at du får harde pakker til jul. MP3 blir årets mest populære julegave. Mange vil også sikre seg flatskjerm til jul. Det er en måned igjen til julaften, og Elkjøp kan allerede røpe at du får harde pakker til jul. MP3 blir årets mest populære julegave. Mange vil også sikre seg flatskjerm til jul. - Vi merker allerede trykket fra julesalget, og selv om fjoråret var et rekordår for salg av forbrukerelektronikk, tror vi på vekst opp mot 15 prosent i år, sier Henrik Bjønnes, adm. direktør i Elkjøp.MP3-spillere, LCD-flatskjerm, digitalkameraer, DVD-opptaker med harddisk, portable DVD-spillere, fotoskrivere, mobiltelefoner, drinkmikser, pizzaovn er blant de øvrige produktene som vil havne under svært mange juletrær i år. Nytt av året er imidlertid den økte interessen for kjøkkenprodukter.