- Dropp boliglån på visning

Forbrukerombud Bjørn Erik Thon advarer boligkjøpere mot bankfolk på visning.

Forbrukerombud Bjørn Erik Thon advarer boligkjøpere mot å binde seg opp til en långiver alt på visningen, skriver Aftenposten.- Det er ikke ulovlig, men det er ikke dermed sagt at det er bra for boligkjøperne at banken stiller med egne folk på visninger, sier han.- Som regel er det ikke spesielt lurt å binde seg til långiver allerede på visning. Man bør sjekke mange banker og tenke seg godt om, legger han til.Statsautorisert eiendomsmegler Mone A. Knudtzon peker overfor avisen på at det i bankeide meglerkjeder har blitt et veldig fokus på å selge lån .DnB Nor har ifølge markedssjef Rune Garborg i DnB Nor Eiendom en egen stand på visning når store, nye boligprosjekter lanseres.- En visning skal brukes til å presentere eiendommen. Ellers snakker vi ikke finansiering før kunden spør. Det vil være forstyrrende for boligselger, sier han.