For høy strømregning?

En ellevill priskrig har kuttet strømprisene betydelig bare de siste ukene. Her får du Norges billigste strøm.

Før SEA Norge lanserte sitt tilbud 14. oktober, var Agder Energis lavpriskonsept noextras.net billigste leverandør av kraft til spotpris, med et påslag på 1,38 øre per kWh.Men med sitt påslag på 1,25 øre per kWh trigget SEA en priskrig, som har kuttet påslaget med 17 prosent den siste drøye måneden, skriver Europower. SEA Norge kuttet tirsdag for 3. gang, til 1,15 øre per kWh (med virkning fra i dag, 21/11). Det er to øre billigere enn noextras.net.- Vår inntreden i markedet har tvunget noextras.net til prisnedsettelser. Dette gir strømkundene økt konkurranse og lavere pris, sier SEA Norge-sjef Glenn Nøstdahl til avisen.Nærmest de to "kamphanene" følger Hydro Texaco, Total Energi og NorgesEnergi, med påslag på hhv. 1,56, 1,69 og 1,70 øre per kWh. Påslaget kommer i tillegg til spotprisen hver måned på kraftbørsen Nord Pool. I oktober var gjennomsnittlig spotpris 31,48 øre/kWh, inklusive moms.SEA Norge er også billigst på standard variabel, med 31,43 øre per kWh.noextras.net har tidligere lovet at de skal tilby billigst kraft i Norge.Da er det bare én ting å gjøre.