Galskap i boligmarkedet

En enkel enebolig på Nordberg i Oslo gikk for nesten to millioner over takst. Sjekk bilder her.

En enkel enebolig på 115 kvadratmeter i Folke Bernadottes vei på Nordberg ble nylig solgt for 5,2 millioner kroner, 1,9 millioner over takst, melder Forbruker.no. En enkel enebolig på 115 kvadratmeter i Folke Bernadottes vei på Nordberg ble nylig solgt for 5,2 millioner kroner, 1,9 millioner over takst, melder Forbruker.no. Kvadratmeterprisen endte altså på 45.000 kroner. Sjekk bilder av boligen her.Da budrunden hadde nådd 4,8 millioner, måtte megleren ifølge nettavisen gripe inn.- Boligen har en veldig fin beliggenhet, og det var mange med i budrunden. Da kampen var på det heteste mellom de to gjenværende budgiverne, valgte jeg å ta en prat med hver av dem på tomannshånd for å forvisse meg om at de begge var klar over at de nå var i ferd med å bevege seg godt uover det jeg oppfattet som en naturlig markedspris, sier Ellen C. Borgenheim.Hun opplyser at også "litt over fire millioner" hadde vært en god markedspris for boligen.