Hete fritidsleiligheter

11 av 27 leiligheter allerede solgt for 45 millioner kroner.

I helgen var det visning av prosjektet Kvednhusbakken ved Ålsheia i Sirdal. Og pågangen var stor, skriver Stavanger Aftenblad. 11 av 27 fritidsleiligheter er alt solgt for 45 millioner kroner. I helgen var det visning av prosjektet Kvednhusbakken ved Ålsheia i Sirdal. Og pågangen var stor, skriver Stavanger Aftenblad. 11 av 27 fritidsleiligheter er alt solgt for 45 millioner kroner. - I løpet av uken regner jeg med vi slutter en rekke nye kontrakter, sier megler Egil Lie i ABCenter.Endeleilighetene og toppleilighetene med hems gikk først, den dyreste for 5,6 millioner kroner. For det får kjøperen ifølge avisen ca. 115 kvadratmeter, med blant annet tre soverom og to bad. Hemsen og terrassen er på 16 kvadratmeter hver.Snittprisen for leilighetene er 44.000 kroner kvadratmeteren. De minste på 68 kvadratmeter ligger på 2,95 millioner kroner.