I dag blir det ekstremvær

Meteorologisk institutt advarer mot ekstremvær i dag. Du kan få store problemer om du satser på å kjøre bil.

Publisert 14. nov. 2005 kl. 07.23
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Store deler av Vestlandet må forberede seg på enorme nedbørsmengder når høststormen «Loke» i dag setter inn. Ifølge Dagbladet.no har Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremvarsel. Store deler av Vestlandet må forberede seg på enorme nedbørsmengder når høststormen «Loke» i dag setter inn. Ifølge Dagbladet.no har Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremvarsel.
Enorme mengder vannDammer på veiene
Ifølge varselet vil de fleste steder i Nord-Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane få mellom 70 og 120 millimeter regn, mens de mest utsatte stedene i midtre strøk kan få inntil 180 våte millimeter i løpet av dagen.- Vi har allerede fått melding om at det er begynt å legge seg dammer på veiene, sier Sven Johannessen, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, til bt.no.