John Fredriksen gir blaffen i biografien "Storeulv"

Den uautoriserte John Fredriksen-biografien som kom ut denne uken interesserer Fredriksen "like lite som en bunke gamle finske aviser".

John Fredriksen, som John Fredriksen, som ifølge Kapital er god for 33,3 milliarder kroner, interesserer seg ikke for Gunnar Stavrum og Odd Harald Hauges uautoriserte biografi om skipsrederen; "Storeulv". er god for 33,3 milliarder kroner, interesserer seg ikke for Gunnar Stavrum og Odd Harald Hauges uautoriserte biografi om skipsrederen; "Storeulv". - Man kommenterer ikke fiction, men du kan sitere meg på at John Fredriksen er like lite interessert i denne boka som en bunke med gamle finske aviser, sier Fredriksens høyre hånd, Tor Olav Trøim, til Dagbladet.Trøim synes det er trist at sjefen hans gis en så feil fremstilling. Han viser til at Fredriksen er en nordmann som har fått til noe utenfor landets grenser.- Det er jo vanskelig å koke suppe på en spiker om man mangler spiker. Store deler av boka handler dessverre om Fredriksens mer fargerike periode for over 15 år siden. Noe av det mest spennende er jo det som har skjedd seinere, der Fredriksen sammen med noen av verdens største institusjonelle investorer har bygd opp en rekke store selskaper. Det er likevel ikke så mye nytt å hente for Hauge og Stavrum, siden vi driver sju børsnoterte selskapet og må fortløpende rapportere alt vi driver med, sier Trøim til avisen.