Kakuro: Alle vil være først

Ny farsott? Forlagene kjemper om å være først med kakuro-bøker.

I helgen skrev vi at Notabene forlag vil utgi Norges første kakurobok på markedet innen 1. desember. Boken, som har fått tittel "Kakuro - den mest spennende etterfølgeren til Sudoku", er skrevet av Mattias Bostrøm. skrev vi at Notabene forlag vil utgi Norges første kakurobok på markedet innen 1. desember. Boken, som har fått tittel "Kakuro - den mest spennende etterfølgeren til Sudoku", er skrevet av Mattias Bostrøm. Schibsted Forlagene opplyser at de slipper de aller første kakuro-bøkene i Norge. Allerede i dag kommer bøkene "Kakuro" og "Schibsteds bok om Kakuro".Kakuro er den nye talleken som er blitt mer populær enn sudoku i Japan. Nå kommer Schibsted med de første kakurobøkene på norsk.- Vi håper og tror på kakurofeber, sier forlagssjef Vebjørn Rogne i Schibsted Forlagene.Lars Endre Kjølstad, som leverer kakuro-oppgaver til Finansavisen, er også i ferd med å lansere kakuro-bøker. "Kakuro for begynnere" og "Kakuro for viderekommende".