Lureri fra Ryanair

De billigste billettene til England koster riktignok 200 kroner, men Ole Gunnar Solskjær får du ikke se.

27. september åpnet Ryanair rutene mellom Torp og Newcastle og Liverpool. Irene vinkler seg inn mot ivrige norske fotballfans, og det går klart frem av en fersk pressemelding. 27. september åpnet Ryanair rutene mellom Torp og Newcastle og Liverpool. Irene vinkler seg inn mot ivrige norske fotballfans, og det går klart frem av en fersk pressemelding. - Snart er det tid for neste store "norskmøte" i Premier League. 3. desember spiller Manchester United hjemme mot Portsmouth. I kampen stilles Ole Gunnar Solskjær opp mot Azar Karadas og det skal avgjøres hvem som er dagens beste nordmann, sier Ryanairs vise Norden- og Baltikumsjef Karl Högstadius.Ryanair benytter anledningen til å sette ned billettprisene til begge destinasjonene. 205 kroner (inklusive skatt og avgifter) begynner det på.Ingen SolskjærOm Ryanair sitter med førstehåndsinformasjon om Ole Gunnar Solskjærs medisinske tilstand og comeback-dato vet vi ikke. Men vi tviler. De som drar for å se United-legenden mot Karadas blir nok uansett skuffet.- Jeg har erfart at det er lurt å ikke sette noen spesifikk dato, men jeg håper å være i spill på førstelaget rundt juletider, noe som også betyr at jeg regner med å være i full trening lenge før det, sa Solskjær i et intervju med United-Supporteren tidligere i høst.Videre har ikke Azar Karadas akkurat vært en gjenganger på Portsmouth så langt i sesongen. Av de 13 ligakampene hittil har (spissen) Karadas vært inne i syv, hvorav fire som innbytter. Mål har det ikke blitt.