Nordea opp til eksamen

200 jusstudenter skal revidere Nordeas kontrakt for bruk av kredittkort.

Det er eksamenstid for studentene. Og jusstudentene på 3. avdeling ved Universitetet i Oslo denne gangen fått i oppgave å revidere Nordeas kontrakt for bruk av kredittkort, går det frem av universitetets hjemmeside. Det er eksamenstid for studentene. Og jusstudentene på 3. avdeling ved Universitetet i Oslo denne gangen fått i oppgave å revidere Nordeas kontrakt for bruk av kredittkort, går det frem av universitetets hjemmeside. Rundt 200 jusstudenter skal til pers, og dermed risikerer Nordea å bli arrestert på flere punkter for en kontrakt de bruker til et stort antall av sine kunder.For å sette studentene på sporet, er det lagt ved oppgaven to avgjørelser fra Bankklagenemnda.Nordeas avtale finner du her. Studentenes oppgavetekst finner du her.