Ny flyrute

Lavprisflyselskap åpner direkterute mellom Stockholm og Bergen.

Lavprisflyselskapet FlyNordic åpner 3. april 2006 en ny rute mellom Stockholm og Bergen, går det frem av en pressemelding. Lavprisflyselskapet FlyNordic åpner 3. april 2006 en ny rute mellom Stockholm og Bergen, går det frem av en pressemelding. I april tilbys reisende avganger på mandag, onsdag, fredag og lørdag. Fra og med mai til og med september blir det daglige flygninger, før man i oktober går tilbake til fire ukentlige avganger.- Bergen er Norges nest største by og et etterspurt turistmål, særlig blant det økende antallet utenomnordiske reisende. Vi vet også at nærmere 60 prosent av reisende til Bergen tar seg dit via transfer, for det meste fra Oslo. Nå slipper passasjerene flybytte og unødvendige ventetider, sier FlyNordic-sjef Maunu von Lüders.Flytiden Arlanda-Bergen er ca. halvannen time. Prisene starter på 499 svenske kroner, inklusive skatt og avgifter.FlyNordic er et heleid datterselskap av Finnair.