Ny Kakuro-bok i dag

Egmont Serieforlaget lanserer sin første norske Kakuro-bok i dag.

Egmont Serieforlaget lanserer Kakuro-boken "Kakuro" i dag. De påstår at de er først, men Egmont Serieforlaget lanserer Kakuro-boken "Kakuro" i dag. De påstår at de er først, men allerede mandag kom Schibsted Forlagene med sine første Kakuro-bøker. kom Schibsted Forlagene med sine første Kakuro-bøker. - Kakuro kan kanskje være litt mer komplisert enn Sudoku. Jeg er sikker på at om du liker Sudoku vil du elske Kakuro, sier Reidar Sannerud, produktsjef for bøker hos Egmont Serieforlaget AS, i en melding.- Arbeidet med å produsere denne boken har gått i ekspress-fart, og vi er veldig fornøyd med å være først på markedet med en norsk bok. Boken Kakuro av Alastair Chisholm inneholder over 200 Kakuro-oppgaver, fordelt på fire nivåer. Vi starter med de enkleste og jobber oss opp til ekspert-nivå. I begynnelsen av boken gir vi leseren mange nyttige tips for å kunne løse Kakuro, fortsetter Sannerud.