Rotter kuppet sydenferien

- Vi følte de satt og så på oss, at de bodde sammen med oss, sier Bente Vågsett. Saga Solreiser innrømmer ingen feil.

14 dager på Korfu ble alt annet enn idyll for Oslo-paret Bente Vågsett og Paal Holt-Iversen. De måtte finne seg i å ha et rottereir på balkongen, skriver Dagbladet.- Vi hørte rottene sprang opp og ned 15-20 ganger i løpet av kvelden. Jeg følte vi hadde rotter overalt. Det var rottelort på gulvet når vi åpnet døren. Vi følte de satt og så på oss, at de bodde sammen med oss, sier Vågsett.Hotellet la ut rottegift og satte opp rottestoppere, uten effekt. De to, som betalte nærmere 22.000 kroner for ferien, fikk ifølge avisen byttet rom først etter en uke.Saga Solreiser kan ikke se å ha gjort noen feil, og viser til uttalelse fra Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser i en lignende sak.Arrangøren har tilbudt 50 euro per natt i kompensasjon. Paret har sendt en klage, og venter nå på svaret fra nemnda, skriver Dagbladet.