Skagen sikrer pensjonen

130.000 bedrifter står uten pensjonsordning. Neste år starter kampen om 3-4 milliarder kroner.

Pensjonsreformen har fått fart i salget på innskuddspensjon, skriver DN. Størst fart har SpareBank 1 Gruppen, med 33 prosent av nysalget i 3. kvartal.- Anslagsvis er hver fjerde innskuddskontrakt som er tegnet i det norske markedet i år, etablert hos oss, sier toppsjef Gunn Wærsted.Anslag viser ifølge avisen at rundt 130.000 bedrifter ikke har noen pensjonsordning for sine ansatte i dag.- Vi venter at mesteparten av disse bedriftene først kommer til neste år, fortsetter Wærsted.Årlige premieinntekter i det nye pensjonsmarkedet er anslått til 3-4 milliarder kroner, og alle de etablerte innen livsforsikring og bank er med, i tillegg til nykommerne Gjensidige og If.Sistnevnte har fått med seg Skagen Fondene på laget, skriver DN videre.