Skal du selge bolig?

Du kan tjene noen penger på å utsette salget av boligen. På den annen side bør kjøpere handle nå. Eller?

Det slår sjelden feil: Boligmarkedet roer seg ned på slutten av året, for så å våkne til liv i januar. Og historien vil gjenta seg, hevder Econ-analytiker Lisa Kristine Reiakvam overfor Dagbladet.- De fleste som kjøper bolig i august eller september, legger ut sin bolig for salg et par måneder etterpå. Dermed får man et stort tilbud av boliger utover høsten, mens antall kjøpere gjerne synker, sier hun.- I januar kommer det langt flere kjøpere på banen, legger Reiakvam til.Kan du utsette boligsalget over nyttår, er det kanskje noen titusener å tjene. På den annen side kan kjøpere finne gode kjøp i dagens marked, skriver avisen.Men når alt kommer til alt, er det ditt og din families behov som styrer. Ny bolig kjøper dere når dere trenger det, ikke på død og liv når du muligens kan spare noen slanter på å "time"markedet.