Skatteverstingen Kristin

- Det verste alternativet for høytlønte med bare lønnsinntekt er oss, sa finansminister Kristin Halvorsen i Stortinget i dag.

Finansminister Kristin Halvorsen og Finansminister Kristin Halvorsen og de rød-grønnes skatteopplegg for neste år har fått kjørt seg i finansdebatten på Stortinget i dag. for neste år har fått kjørt seg i finansdebatten på Stortinget i dag. Men Halvorsen slo ifølge TV2 Nettavisen tilbake mot opposisjonen, som hun mener svartmaler situasjonen.- Til de høytlønte med bare lønnsinntekt, vil jeg si at det verste alternativet de har, det er denne regjeringen. De ville fått langt større skattelettelser med den forrige regjeringen og med Frp, sa hun.- Enkelte har brukt så store ord at det er som om hele Glassmagasinet skulle ha dettet i hodet på dem, fortsatte Halvorsen, som ifølge nettavisen viste til at Norges 100 rikeste kun har to prosent av inntekten sin fra lønn.- Vi kan ikke se på lønn alene. SV har hele tiden sagt at man må se hvor skjevt fordelt formuen er, fortsatte Halvorsen.Les mer om skatten for neste år og andre skattesaker her.