The Sun om John Fredriksen

Den britiske tabloid-avisen The Sun har i dag en "eksklusiv" sak om skipsreder John Fredriksen

The Sun The Sun slår i dag "ekslusivt" opp at Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha budt 100 millioner pund (1,15 milliarder kroner) for John Fredriksens hus i London; The Old Rectory. Budet ble imidlertid avvist. "ekslusivt" opp at Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha budt 100 millioner pund (1,15 milliarder kroner) for John Fredriksens hus i London; The Old Rectory. Budet ble imidlertid avvist. - Abramovitsj bød 70 millioner pund, så 80 millioner pund, for så å by 100 millioner pund, sier en innsider i Chelsea til avisen. Det er to og en halv gang mer enn det Fredriksen betalte i 2001,- Dette viser at penger ikke alltid kan kjøpe deg alt, sier kilden videre.Allerede 15. desember i fjor skrev VG og HegnarOnline at Abramovitsj skulle ha budt 1,2 milliarder kroner for huset, så helt "eksklusiv" er ikke saken.