One Call har merket seg at Chess stadig er ute og skryter av lave priser, sist før helgen da man annonserte kontantkrig mot Netcom og Telenor.- Det er nesten som om Odd Reitan i Rema skulle sendt ut en pressemelding om at de er mye billigere enn Centra-kjeden. Skal man snakke om priser og konkurranse burde man i det miste sammenligne seg med de som driver konkurransen på dette markedet, sier Øistein Eriksen.Chess prøver ifølge One Call å få det norske folk til å tro at en millionær med Norges dyreste bil er "folkets mobiloperatør".- Man kan jo lure på om mannen har fått med seg at telepriser.no eksisterer, fortsetter Eriksen.Ifølge Post- og Teletilsynets oversikt er Chess Kontant 12 prosent dyrere på standard forbruk sammenlignet med One Call Kontant, der du betaler 0,80 per minutt for å ringe og 0,42 kroner per SMS.