I formiddag skrev vi om DnB Nors tekniske problemer på nettet. Ca. klokken 11 så banken ut til å ha løst problemene, men ca. 14.15 var aksjehandelsløsningen er nede igjen - for andre gang i dag. I formiddag skrev vi om DnB Nors tekniske problemer på nettet. Ca. klokken 11 så banken ut til å ha løst problemene, men ca. 14.15 var aksjehandelsløsningen er nede igjen - for andre gang i dag. I et skriv sendt ut i formiddag anbefalte DnB Nor allerede innloggede ikke å logge seg ut igjen:"Problemene synliggjøres ved at enkelte kundegrupper kan oppleve at det er innloggingsproblemer. Er du allerede innlogget anbefaler vi å IKKE logge seg ut. Det kan være lurt å være aktiv med å legge inn/endre/kansellere ordrer, eller stå i Oversiktsbildet, fordi her tar det lengre tid før du times ut enn i de andre bildene".Banken skrev også at problemene ikke ser ut til å påvirke handelen fra DnB Nor Markets Online Trader.Ikke overraskende er reaksjonene mange og sterke på vårt børsforum. En tyder til ironi:- Du skulle jo ikke logge deg ut når du først hadde kommet inn (..). Skjønner du ikke det, da? De har det ikke lett, de store med alle pengene, og de dårlige programmene, og ustabile systemene. Og vi som fremdeles bruker DnB Nor Markets har det heller ikke lett.Fredrik Holter, leder for DnB Nor aksjehandel på nett, sa til HegnarOnline tidligere i dag at "alle gode krefter" var satt inn på å løse problemene så fort som mulig. Ca. 14.45 var aksjehandelsløsningen oppe og gikk igjen, får vi opplyst fra en av våre lesere.Hva mener du om DnB Nors nettløsning?