De som leter etter gull i eiendomsmarkedet, trenger ikke se lenger enn til sin egen bolig, skriver Kapital, og viser til en eventyrlig oppside i utleie av hybler.Forklaringen er at boligkjøpere slipper å betale virkelig verdi av hybelen sammenlignet med den oppkapitaliserte inntekten den gir.Bladets tommelfingerregel, etter å ha snakket med en rekke eiendomsmeglere, er at en enebolig med god beliggenhet og utleiedel bør koste rundt 500.000 kroner mer enn en tilsvarende bolig uten utleiedel.Gitt en månedsleie på 5.500 kroner, et belegg på ti måneder og en lånerente på 3,5 prosent, får hybelen en "markedspris" på over 1,5 millioner kroner.- Vips, så har man fått en én million skattefrie kroner - helt gratis, skriver Kapital.Direkteavkastningen blir i eksempelet over 11 prosent. I andre steder, som Fredrikstad, kan du fort komme opp i over 20 prosent.Vi minner om at du selv må bruke minst halvparten av boligen, målt i utleieverdi, for at utleie skal være skattefritt.