Partner og forvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene tror 2006 blir et spennende år for investorene på Oslo Børs. I en fersk markedsrapport forteller Tyssøy om sine sene disposisjoner i fondet. Partner og forvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene tror 2006 blir et spennende år for investorene på Oslo Børs. I en fersk markedsrapport forteller Tyssøy om sine sene disposisjoner i fondet. - Vi har i løpet av den siste måneden kjøpt eller økt vår beholdning i Ekornes, Awilco Offshore, Green Reefers, Nera, Bergesen Worldwide Gas, DNO, Aker Seafoods, Norske Skog, Natural, Stolt-Nielsen, Hennes & Mauritz, NextGenTel, Odim, Synnøve Finden, Marin Vekst, Cermaq, Ementor, Diagenic og B2 Holding, skriver han.Selskaper Tyssøy har solgt eller redusert sin beholdning i er A.P.Møller, Havila Shipping, Independent Oil Tools, PGS og Orkla.Holberg Norge steg 5,9 prosent i november. Fondsindeksen, som fondet måler seg mot, steg 4,2 prosent.