I fengsel for svindel av bonuspoeng fra SAS

51-åring dømt til fengsel etter svindel av bonuspoeng fra SAS for 750.000 kroner over 11 år.

Personlig økonomi

En 51 år gammel mann er i Eidsvoll tingrett dømt til et halvt års fengsel, hvorav fem måneder betinget, for å ha svindlet til seg bonuspoeng fra SAS. Dette melder P4. En 51 år gammel mann er i Eidsvoll tingrett dømt til et halvt års fengsel, hvorav fem måneder betinget, for å ha svindlet til seg bonuspoeng fra SAS. Dette melder P4. Mannen, som jobbet på innsjekk på Gardermoen, må også betale tilbake nesten 300.000 kroner etter svindelen, som omfatter over 800.000 poeng og 750.000 kroner på 11 år.Poengene ble brukt av mannen, hans familemedlemmer og venner til Thailand og USA, og også flere Europa-reiser.En kamerat av mannen fikk betinget fengsel i 30 dager, og er ifølge kanalen dømt til å betale SAS en erstatning på 70.000 kroner.

Nyheter
Næringsliv