Desember betyr billige sydenreiser. Frister det med sand mellom tærne, kan du nå gjøre et kupp. Desember betyr billige sydenreiser. Frister det med sand mellom tærne, kan du nå gjøre et kupp. For eksempel får du hos Star Tour en flyreise, inklusive alle skatter og avgifter, t/r Gran Canaria for 845 kroner. Legg på 2-3 hundrelapper, og du får også et (uspesifisert) sted å bo for en uke. Avreise er fra Oslo (10. og 14. desember) eller Ålesund (10. desember), ifølge en pressemelding.Fra Trondheim 7. desember kan du få to uker på samme sted, uspesifisert, for 1.545 kroner.Ellers har arrangøren ledige plasser til Tenerife, Madeira, Hurghada (Egypt), Lanzarote og Phuket (Thailand). Sistnevnte er tilgjengelig fra Oslo, med avreise 8. desember (førstkommende torsdag). Kun fly koster 2.445, uspesifisert bosted i tillegg kommer på 5.045 kroner.Salgssjef Tonje Fossum kommer dessuten med et julegavetips til "den som har alt": Gavekort fra 500 kroner og oppover.- Stadig flere par gir hverandre ferier i gaver, kanskje den beste pleien for romantikken når tidsklemmen klyper til i hverdagen, sier hun.