SAS Braathens starter flygninger til Reykjavik den 26. mars, i forbindelse med start av sommerprogrammet. Det blir tre ukentlige avganger, går det frem av en pressemelding. SAS Braathens starter flygninger til Reykjavik den 26. mars, i forbindelse med start av sommerprogrammet. Det blir tre ukentlige avganger, går det frem av en pressemelding. Laveste pris starter på 661 kroner én vei, inklusive skatter og avgifter, og billettsalget starter tirsdag i neste uke.SAS Braathens har skaffet sitt 52. Boeing 737-fly, og det er det som gjør ekspansjonen mulig.- Det er nære og historiske bånd mellom Norge og Island og det er betydelig kontakt mellom de to landene. Vi vet at mange nordmenn anser Island som et attraktivt reisemål, sier adm. dir. Petter Jansen i SAS Braathens i en kommentar.- Island er dessuten et av de få reisemålene til/fra Norge hvor SAS Braathens i dag ikke har et eget tilbud, legger han til.