Parodi i DnB Nor

DnB Nors løsning for aksjehandel på nett kollapset rett før dagens børsåpning. Det samme skjedde før sluttauksjonen i går.

Personlig økonomi

Vi har flere ganger den siste tiden omtalt problemene med DnB Nors løsning for aksjehandel på nett. Rett før handelsstart i dag var den nede igjen. Og det er ikke lenger enn før sluttauksjonen i går siden forrige kollaps. Vi har flere ganger den siste tiden omtalt problemene med DnB Nors løsning for aksjehandel på nett. Rett før handelsstart i dag var den nede igjen. Og det er ikke lenger enn før sluttauksjonen i går siden forrige kollaps. "Vi beklager. Det har skjedd en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere", er beskjeden som møter aksjehandlerne.Frustrasjonen blant brukerne av HegnarOnlines Børsforum er stor, og banken får nådeløse karakteristikker.- De klarer ikke en gang få få pengene inn på konto til rett tid. De handlene jeg utførte 9. desember kommer ikke inn på konto før tidligst klokken 12. Ikke får jeg handle for DnB er nede, når den er oppe igjen får jeg heller ikke handle, for pengene er ikke kommet på konto, sier en.Det siste er at nettbanken skal være oppe igjen ca. klokken 10.45.Sleng deg på diskusjonen her. Si din mening om DnB Nor på nett her.

Nyheter
Børs