60.000 kroner meter'n på Geilo

Nå bygges det ut en knaus bak Dr. Holms hotell på Geilo med 25 leiligheter med en kvadratmeterpris på 0ver 60.000 kroner.

Personlig økonomi

Et par hundre meter opp i lia bak Dr. Holms hotell på Geilo bygges det nå 25 leiligheter, i det som har fått navnet Geilo Panorama. Og det med en kvadratmeterpris på over 60.000 kroner. Det vil gi en pris pr. leilighet på fra 6 - 12 millioner kroner, i følge DN.Panoramautsikt blir det og stort nærmere heisen og bakken (Geilo løypa) er det heller ikke mulig å komme.Da vi var på Geilo i desember var veibyggingen i full gang og om noen uker legges leilighetene ut for salg. Det vil si de 8 som ikke allerede er reservert, som skal være nær halvparten.Leilighetene vil ligge på ca. 850 meter over havet, og selv om det sies at det er gangavstand fra/til Dr. Holmes og Geilo sentrum, vil nok de fleste kundene i dette segmentet likevel bruke bilen - eller kanskje heller taxi.- Ferdigstillelse avhenger av når alle godkjennelser er på plass. Man håper å starte byggingen til våren, sier Christian Haatuft i Terra Eiendomsmegling til HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom