70.000 kunder mangler tilgang til mail

Active 24 har store tekniske problemer problemer. - Dette skulle ikke kunne skje, sier selskapets investor relations-ansvarlige.

Personlig økonomi

Webhostingselskapet Active 24 har i dag tekniske problemer og er derfor nede. Dn.no kan fortelle at svært mange er uten e-post og nettside, inkludert selskapet selv. Webhostingselskapet Active 24 har i dag tekniske problemer og er derfor nede. Dn.no kan fortelle at svært mange er uten e-post og nettside, inkludert selskapet selv. Active 24 har 250.000 kunder.- Det er trolig minst 60-70.000 kunder som mangler tilgang til nettside og e-post. Dette skulle ikke kunne skje, men det ser ut til å skyldes problemer i routingtabeller eller noe programvaremessig. Det jobbes på spreng for å rette det opp, sier Håkon Welde, ansvarlig for investor relations i Active 24, til dn.no.

Nyheter
Næringsliv