Billige Norwegian-billetter

Norwegian flyr deg til flere sydlige reisemål for 340 kroner.

Personlig økonomi

Bråket i SAS passer passer Norwegian godt. Nå smir selskapet jernet ved å legge ut en rekke billige billetter til syden. godt. Nå smir selskapet jernet ved å legge ut en rekke billige billetter til syden. Prisene er fra 342 kroner én vei. Norwegian gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall billetter til laveste pris.Tilbudet gjelder følgende ruter:Oslo til/fra: Nice, Pisa, Montpellier, Rhodos, Kreta, de bulgarske svartehavsbyene Varna og Bourgas, samt Rijeka og Split i Kroatia.Bergen til/fra: Nice, DubrovnikTrondheim til/fra: Nice, Dubrovnik. En sjekk HegnarOnline har gjort viser at det er flere muligheter for den fleksible. For eksempel til Split for 342 kroner tirsdag 9. mai, med retur én uke senere for 328 kroner.Du som tenke deg en tur til Pisa, kan reise dit for 342 kroner mandag 29. mai, med retur fredag samme uke for 332 kroner.

Nyheter
Kultur