Brennhete Trysil-tomter

Hyttetomter på Trysil legges ut til rekordpris. Men kjøperne er ikke skremt.

Personlig økonomi

Prisrekorden på Trysil står for fall når Trysilfjellet AB om en måned starter salget av over 44 luksustomter øverst i Trysilfjellet. Kjøperne står ifølge DN i kø.- Det er et kjempetrykk. Vi har gjort lite annet enn å sitte i telefonen i hele dag, sier DnB Nor-megler Anita Moen.For å hindre at store utbyggere stikker av med alt er det satt opp en klausul på maksimalt to tomter per kjøper.40 av tomtene øverst ved Skihytta koster i snitt 1,5 millioner, med et snittareal på 1,33 mål. De øvrige tomtene prises ifølge avisen til 1,75 millioner per mål, og er mer enn dobbelt så store.Fungerende daglig leder i Trysilfjellet AB Knut Løken karakteriserer prosjektet som en sjelden indrefilet i Trysilfjellet.Han regner med grunnlagsinvesteringer på 5-600.000 kroner tomten.

Nyheter
Næringseiendom