Han var blakk og fikk handle aksjer for 600 millioner uten sikkerhet

Han var blakk, og hadde kreditt på to millioner i DnB Nor. På fire måneder handlet han aksjer for 600 millioner kroner hos ABG Sundal Collier.

Personlig økonomi

Blakk og med en kreditt på to millioner i DnB Nor fikk Thore Mjeldheim på fire måneder i handle aksjer for 600 millioner hos ABG Sundal Collier, skriver DN.Mjeldheims konto gikk fra minus 1,3 til minus 14,7 millioner kroner i august.- På denne tiden var jeg ute å kjøre oppe i hodet mitt. Du blir desperat etter å løse dette på en eller annen måte og ser for deg at med lønnsinntekt så er det ikke mulig å løse det. Meglerne sier at dette ikke er noe problem, sier Mjeldheim.Mjeldheims advokat, broren Aage mener ifølge avisen at meglerhuset har gjort seg skyldig i grovt brudd på frarådingsplikten.ABG Sundal har varslet at de muligens vil gå rettens vei for å få dekket et krav på to millioner pluss, men viser ellers til taushetsplikten.

Nyheter
Næringsliv