Hytteraid på Norefjell

Arne Blystad er med når flere hundre nye luksushytter skal bygges på toppen av Norefjell.

Personlig økonomi

Arne Blystad og hotellbrødrene Roger og Kristian Adolfsen går sammen om en kjempeutbygging av hytter på Norefjell. Det er snakk om flere hundre hytter til en prislapp på nærmere én milliard kroner, skriver Finansavisen. Arne Blystad og hotellbrødrene Roger og Kristian Adolfsen går sammen om en kjempeutbygging av hytter på Norefjell. Det er snakk om flere hundre hytter til en prislapp på nærmere én milliard kroner, skriver Finansavisen. Utbyggingen blir på flere titalls tusen kvadratmeter, hvorav hoveddelen blir luksusleiligheter på toppen av alpinanlegget. Dette skal skje gjennom Fjelltoppen Eiendomsutvikling, hvor Blystad er inne som største aksjonær med 30 prosent eierandel. Tomteområdet er verdsatt til ca. 15 millioner kroner.- Jeg vet ikke hvor stort tomteområdet er, men vet at vi skal kunne bygge 16-17.000 kvadratmeter der oppe, sier Kristian Adolfsen til avisen.Standarden blir høy. Ifølge Adolfsen vil kostnaden utgjøre over 20.000 kroner per kvadratmeter, dermed bygger man ut for 350 millioner kroner bare i Fjelltoppen.Her blir det snakk om godt over 100 leiligheter, de fleste på 110-140 kvadratmeter, men også større leiligheter blir bygget.Planen er at alt skal stå ferdig om 7-10 år, skriver Finansavisen.

Nyheter
Næringseiendom