KjøpLogg inn

Selger huset, kjøper hytte

- Folk vil ha det enkelt og greit der de bor, og mer plass å boltre seg på ved hytta, sier megler Dag Soppeland om ny sterk trend i boligmarkedet.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 14.07
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord

En tiltagende trend i boligmarkedet er at folk tidligere enn før bytter ut eneboligen med en leilighet, og putter mellomlegget i hytta. Enten ved å kjøpe en ny, eller oppgradere den man har. En tiltagende trend i boligmarkedet er at folk tidligere enn før bytter ut eneboligen med en leilighet, og putter mellomlegget i hytta. Enten ved å kjøpe en ny, eller oppgradere den man har. Dag Soppeland i Ryfylke Eiendomsmegling bekrefter trenden overfor Hyttemarkedet.no.- Folk vil ha det enkelt og greit der de bor, og mer plass å boltre seg på ved hytta. Ved å ha mulighet til bredbånd blir det enklere å bo på hytta. Det er en trend at folk bor på hytta stadig mer. Her i Ryfylke er det mange flere som bor på hytta hele sommerhalvåret, sier han.NEF-direktør Finn Tveter sa til nettstedet i november at han ser en klar trend med såkalte "second homes".- Trenden viser at "second homes" har en standard like god som boliger, og jeg tror det er et godt rom for fortsatt prisøkning i dette markedet, sa han blant annet.