Skal selge luksusleiligheter for 400 millioner på Ustaoset

Bergen-investorer vil vekke Ustaoset til liv. - 42 leiligheter er reservert allerede, sier megler og daglig leder Stein Herland i Stein Herland Eiendom.

Personlig økonomi

Bergenske investorer går sammen om å selge fjelleiligheter for 400 millioner i Ustaoset Fjellandsby, skriver Finansavisen. Bergenske investorer går sammen om å selge fjelleiligheter for 400 millioner i Ustaoset Fjellandsby, skriver Finansavisen. Planene omfatter utbygging av inntil 170 leiligheter. 80-90 kommer på Karivollen like bak Ustaoset Høyfjellshotell. En del av hotellet skal rives og erstattes av 54 leiligheter i prosjektet Fjellgaten, pluss at hotellet selv skal innrede og selge 25 nye leiligheter.- I Karivollen er det 30 leiligheter i 1. byggetrinn, og 25 er reservert allerede. I Fjellgaten er 17 leiligheter reservert, sier megler og daglig leder Stein Herland i Stein Herland Eiendom i Bergen til avisen.I Karivollen vil prisene bli på 35.000 meteren, mens Fjellgaten vil komme på rundt 40.000 per kvadratmeter.Sure naboerFørste salgsdato er ikke bestemt, i påvente av byggesaken til behandling i Hol kommune. Dessuten er naboene misfornøyde, og da kan behandlingen ifølge avisen fort drøye en ny vinter.I tillegg vil utbyggerne selge 70 prosent av leilighetene før de gjør om på nærmiljøet rundt hotellet.Utbyggerne har ifølge Arne Giertsen foreløpig lagt til grunn 200 millioner i investeringer for Fjellgaten, 1. byggetrinn i Karivollen og et stort underjordisk parkeringsanlegg.Giertsen står bak selskapet Vidden Eiendom sammen med tre andre investorer, og det var ifølge Finansavisen før sommeren i fjor at de fant sammen med hotellets nye eier, Karl Aage Tvedt i det Bergen-baserte selskapet Myriad.

Nyheter
Næringsliv