Studentenes vinneraksjer

NTNU-studenter har fått en pangstart i aksjekonkurransen "studenter på børs". Vinneraksjene finner du her.

Personlig økonomi

Master-studentene på NTNU, under grupperingen Noise Traders Sec, har foreløpig tatt teten i aksjekonkurransen vi i HegnarOnline arrangerer sammen Finansavisen og Høyskolen i Lillehammer.Per nå har Noise Traders sin fiktive million vokst til 1.061.450 kroner. Finansgruppen på BI i Nydalen følger nærmest med en verdistigning på 47.510 kroner.Det er først og fremst satsingen på Pan Fish som har gjort utslaget for de to tetlagene. Noise Traders har også truffet bra i Norwegian og Tandberg Television.Tre av 20 deltagere har negativ avkastning så langt, det dreier seg om Aksjeklubben ved Høgskolen i Bergen, HHBS på Handelshøgskolen i Bodø og NTNUs V-fond.Informasjon om konkurransen og hvordan de andre deltagerne ligger an finner du mer om her.

Nyheter
Børs