Brennhett på Grünerløkka

Rekordprisene på over 40.000 kvadratmeteren skremte ikke boligkjøperne. Nytt prosjekt utsolgt på fem dager.

Personlig økonomi

Prosjektet Teglverket i de gamle Freia-lokalene på Grünerløkka, som teller 58 leiligheter, ble utsolgt på fem dager, melder Finansavisen. Prosjektet Teglverket i de gamle Freia-lokalene på Grünerløkka, som teller 58 leiligheter, ble utsolgt på fem dager, melder Finansavisen. Og dette selv om 2-, 3- og 4-roms leilighetene ble priset til drøyt 40.000 kroner kvadratmeteren, ifølge megler Jon Ugland i Poppe & Co. Aktiv Eiendomsmegling blant de sprekeste prisene på Løkka noen gang.Utbygger Hans Øivind Nordvik avviser overfor avisen at han solgte for billig. Han tror nye boligprosjekter på Grünerløkka ennå er undervurdert, da prisene stiger mer her enn ellers øst for Akerselva.- Da vi gikk inn i prosjektet så vi dessuten t boligene ligger på en stille del av Grünerløkka, to kvartaler unna trikken. Bebyggelsen er spesiell og gir mange muligheter til å skape merverdier. Det har vi tenkt på da vi bestemte prisnivået, sier Nordvik.Boligene skal ifølge avisen stå ferdig ved utgangen av juni neste år.

Nyheter
Næringseiendom